Közlemény 2020. április 10.

hivatalTisztelt Lovasberényi Polgárok!

A tegnapi napon a kijárási korlátozás határozatlan ideig történő fenntartásáról született döntés. Kérem mindenki olvassa el figyelmesen a rendeletet és az ott meghatározottak szerint tevékenykedjen. A jogszabály a község hivatalos honlapján is megtalálható. A települések polgármesterei a húsvéti hosszú hétvégére felhatalmazást kaptak további szigorítások bevezetésére. A településen jelenleg tapasztalt fegyelmezett viselkedés meglátásom szerint további intézkedések foganatosítását nem teszi szükségessé. Amennyiben olyan tényező merül fel, amelyre szükséges reagálni, azt haladéktalanul meg fogom tenni.

A kastélyparkot és a turista útvonalakat folyamatosan ellenőrizzük.

A boltok és az árusítóhelyek által bevezetett szabályokat kötelező érvényűnek minősítem, azokat mindenki köteles betartani!

A rendőrség munkatársaival és a polgárőrség tagjaival folyamatos a kapcsolattartás.

Kérek mindenkit, hogy az ünnepi időszakban lehetőség szerint ne szervezzenek nagy létszámú családi összejöveteleket és tekintsenek el a húsvéti népszokások gyakorlásától.

Továbbá még egy igen fontos információt szeretnék megosztani, mely szerint 2020. április 10-től – a fokozott erdőtűz kockázat miatt – az ország teljes területén életbe lépett a tűzgyújtási tilalom.

A tűzgyújtási tilalom idején tilos tüzet gyújtani a külterületi ingatlanokon fekvő erdőkben és fásításokban, valamint azok 200 méteres körzetében, ideértve a térképen jelölt területeken található tűzrakó helyeket, a vasút és közút menti fásításokat, valamint a parlag- és gazégetést is.

Köszönöm az együttműködést!

2020. április 10.

Südi Mihály sk. polgármester

Fejlesztések

szechenyi2020

mfp

E-ügyintézés

eugyintezes

Szennyvíz projekt

szennyviprojekt

Keresés

Akadálymentes honlap

akadalymentes

Belépés

Hírlevél

Oldalainkat 117 vendég és 0 tag böngészi