Óvodai beiratkozással kapcsolatos tájékoztató 2020/2021.

ovodaTisztelt Szülők!

A kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel a 2020/2021 nevelési évre tervezett beiratkozások menete eltér az eddigi gyakorlattól. Az egészségügyi szempontok figyelembe vételével az óvodák felvételi eljárása az alábbiak szerint módosul:

  • Tekintettel a járványveszélyre a beiratkozás, illetve a szándéknyilatkozatok kitöltése online történik és kérjük visszajuttatni az Csicsergő Óvoda email címére: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Az önkormányzattól kapott lista alapján, melyet az Oktatási Hivataltól kapott meg, felvételre kerül minden olyan kisgyermek, aki 2020.augusztus 31-ig betölti harmadik életévét. Ők óvodakötelessé válnak 2020. szeptember elsejétől. A felvételről az érintett szülők írásban értesítést kapnak. A pontos felvételi eljárás lebonyolítása érdekében kérjük a kedves szülőket, hogy a mellékelt szándéknyilatkozatot, melyben megerősítik, hogy óvodánkba kívánják íratni gyermeküket, lehetőség szerint 2020. április 17-ig legyenek szívesek elküldeni az óvodába! Ez érvényes azokra a gyermekekre is, akik más településről szeretnék intézményünkben igénybe venni az óvodai ellátást!
  • Az óvoda felveheti azt a gyermeket is, aki harmadik életévét a felvételtől számított fél éven belül betölti, feltéve, hogy minden óvodakötelessé vált, a felvételi körzetben lakóhellyel, ennek hiányában tartózkodási hellyel rendelkező 3 éves és annál idősebb gyermek felvételi kérelme teljesíthető.
  • A beiratkozáshoz szükséges egyéb kötelező, személyes íratok bemutatására a gyermek óvodai nevelésének első napján kerül sor. / személyazonosságot igazoló okmányok, lakcímkártya, gyermek anyakönyvi kivonata, TAJ-kártya, illetve ha rendelkezik egyéb szakértői véleménnyel, ennek másolata/

Szándéknyilatkozatok beadási határideje: 2020.04.17.

Felvételről kiértesítés: 2020.04.30.
További felvilágosítást kérhető: dr. Szendrei Attiláné intézményvezető 06 30 26 83 084 telefonszámon

Lovasberény, 2020.03.31.

dr. Szendrei Attiláné óvodavezető

Szándéknyilatkozat letöltése

 

sztp

E-ügyintézés

eugyintezes

Fejlesztések

szechenyi2020

mfp

Szennyvíz projekt

szennyviprojekt

Keresés

Akadálymentes honlap

akadalymentes

Belépés

Hírlevél

Oldalainkat 196 vendég és 0 tag böngészi