2016. június 10. Családi Sportnap

Június hónapban még folytatódtak az edzések, majd június 10-én egy családi focidélutánnal (évzáróval) lezártuk a 2015/16-os bajnoki évadot. Nagy öröm volt számunkra, hogy közel 120 fő látogatta meg rendezvényünket, amelyen mindenki nagyszerűen érezte magát, legalábbis a visszajelzések erről árulkodnak. Az előkészületek után (bevásárlás, hagymapucolás, kipakolás, pályák felállítása, tereprendezés, tábortűz állítás stb.) délután négy órakor kezdtek gyülekezni a gyerekek és a felnőttek egyaránt. A létszám gyors emelkedése mellett a felkészítő-edzők vezényletével kicsit bemelegítettünk, majd néhány játékos feladat következett. A délutáni ragyogó időnek köszönhetően szinte minden feladat közbe beiktattunk néhány perces ivószünetet, amikor is mindenki egy kicsit fel tudott frissülni.

Három pálya volt berendezve a helyszínen, ahol gyors csapatosztások után minden korosztály elkezdett focizni és egy pályán vegyesen szülők és gyerekek is rúgták a bőrt. Amikor a fociban már egy kicsit elfáradtunk, akkor váltottunk a „nagyok” és a felnőttek tekintetében hetesrúgó versenyre, a „kisebb” korosztályokban pedig az egész, illetve a félpályás gólrúgó versenyre.

Mindeközben szorgos asszonyok keze alatt - Rozi anyuka és Szegvári apuka irányítása mellett -  megfőtt a pörkölt, amelyet a felkészítő-edzők beszámolóját követően tálaltunk és közösen elfogyasztottunk. Na de miről is volt szó a beszámolóban: köszönet nyilvánításokkal kezdődött, majd jelképesen elbúcsúztatásra került az a hat játékosunk, akik kiöregedtek U13-as csapatunkból. A nagy taps az alábbi gyerkőcöknek szólt: Balla Hunor, Baki Zsolt, Kalocsa Szabolcs, Komlósi Ákos, Novek Zsombor, Szalontai Gergő. Ezt követően néhány számadatban került összefoglalásra az elmúlt évad és szó került a jövő terveiről is. Most még nem, de egy év múlva talán reális esély nyílik arra, hogy beindítsunk egy U16-os, vagy U19-es csapatot és akkor  néhány év múlva ezek a gyerekek akár a lovasberényi felnőtt csapatban is bemutatkozhatnak.

Vacsora után (de volt akinek közben is) kötetlenül folytatódtak a mérkőzések illetve a beszélgetések. A gyerekek már nagyon várták a sötétedést, ugyanis a tábortűz ekkor került meggyújtásra.
A lobogó tűz és a felkapcsolt reflektorok mellet kicsit belekóstolhattunk egy villanyfényes mérkőzés hangulatába. A gyerekek hosszas unszolására megrendezésre került a gyerekek – felnőttek mérkőzés is, ahol a körülményekhez képest egyenlő feltételeket teremtettünk a csapatoknak. Csak úgy potyogtak a gólok, először a felnőttek vezettek, de aztán a gyerekek percei következtek és egyenlítettek. Amikor az apukák már elfáradtak akkor jött a csere és a lányok-asszonyok vették át a felnőttek helyét a gyerekek legnagyobb örömére. A mérkőzést követően lassan kezdetét vette a közös elpakolás, amely végével a rendezvény is véget ért.

Ilyenkor a tanév és az évad végén már mind szülők, mind a gyerekek fáradtak, ezért is volt ezen rendezvényünk megszervezése még egy fokkal nehezebb, de öröm volt látni, hogy a megtelt ismét élettel a sportcsarnok környéke és hogy gyermek és felnőtt együtt önfeledten szórakozott.

Köszönet mindazoknak, akik egész éves munkánkat és törekvéseinket támogatták:

  • Gyerekeknek, szülőknek
  • Lovasberényi Sportegyesületnek
  • Önkormányzatnak
  • Nagy Zoltánnak - TAO támogatások
  • Csoknyai Pálnak - rendezvényeink támogatása
  • Gécs Zoltánnak - rendezvényeinken finom kenyereket tudtunk fogyasztani
  • Rózsa Boltnak -  rendezvényeink támogatása
  • mindenkinek, akik a rendezvényeinken segítőink voltak

Kis Balázs

Fejlesztések

szechenyi2020

mfp

E-ügyintézés

eugyintezes

Szennyvíz projekt

szennyviprojekt

Keresés

Akadálymentes honlap

akadalymentes

Belépés

Hírlevél

Oldalainkat 67 vendég és 0 tag böngészi