2017. december 2. Megjött a Mikulás!

December első szombatján sok kisgyermek izgatottan várta a Mikulás és a krampuszok érkezését. Az idén is jól viselkedtek a gyerekek, ezért több mint 100 ajándékcsomagot oszthatott ki a Nagyszakállú. Senki sem ment haza üres kézzel, mert a Rózsabolt dolgozói szaloncukrot és mandarint osztottak, süteményt, zsíros kenyeret és sült tököt kínáltak a vendégeknek. A szőlősgazdák pincéiből származó borokból forralt bort készítettek, citromos teát és pálinkát kínáltak, hogy senki se fázzon.

A Mikulás Futásra 49 fő nevezett és mindenki be is ért a célba. Jutalmuk a paprikás krumpli volt, ami nagyon finomra sikerült és ebből is mindenki részesülhetett. A futók között három hátizsákot, három csomag sportfelszerelést és egy szendvicssütőt sorsoltunk ki, ezek szintén lakossági felajánlások voltak.

Sajnos olyan érdeklődő is volt, aki egy héttel korábban érkezett Mikulás Futásra, és meglovasította a rendezvényre gyűjtött összeget adománygyűjtő üvegestül, és hazáig futott vele. A hír gyorsan terjedt és ekkora összefogást még sohasem tapasztaltunk a lakosság részéről. Nagyon sokan azonnal jöttek segíteni és többszörösen pótolták az elveszett összeget, amiből aztán finanszírozni tudtuk a rendezvényt.

Nagyon köszönjük mindenkinek, akik évről-évre segítik a munkánkat abban, hogy jó közösség formálódjon az időnként széllel bélelt kis falunkban.

Mariann

Fejlesztések

szechenyi2020

mfp

E-ügyintézés

eugyintezes

Szennyvíz projekt

szennyviprojekt

Keresés

Akadálymentes honlap

akadalymentes

Belépés

Hírlevél

Oldalainkat 83 vendég és 0 tag böngészi