2019. október 18. Terem névadó

A lovasberényi ping-pongozók döntése alapján elhunyt sportoló társuk emlékének megőrzésére a Sportcsarnok emeletén közösen kialakított terem október 18-a óta Kalocsai Sándor nevét viseli. Ekkor megható ünnepségre gyűltek össze az emlékező játékostársak és családtagok.

Először Horváth Mihály elevenítette fel az együtt töltött ping-pongozós éveket, vidám történeteket mesélt Sanyiról, aki mindig mindenhol ott volt, ahol szükség volt rá, vicces ötleteivel, találékonyságával mindig mosolyt csalt társai arcára. Folyamatosan azon dolgozott, hogyan lehet még szebbé, otthonosabbá tenni a termet, amelyben szinte minden őrzi keze nyomát. Az emlékezés után Csoknyai Pál elevenítette fel, hogyan is készült el a ping-pong terem, közös összefogással, kétkezi munkával, felsorolta kik dolgoztak önzetlenül társadalmi munkában. A névadásra emléktábla készült, melyet Farkas Tibor készíttetett, a leleplezés után Tallér Krisztián plébános úr szentelte meg a termet és áldást mondott. Az ünnepség után páros mérkőzéseket játszottak, a Kalocsai Sándor Emléktornát a Csoknyai Pál, Dr. Koncz László kettős nyerte.

Szűcsné

Kalocsai Sándorné és családja ezúton köszöni meg a sporttársaknak e nemes gesztust, amellyel megőrzik szerettük emlékét.

Fejlesztések

szechenyi2020

mfp

E-ügyintézés

eugyintezes

Szennyvíz projekt

szennyviprojekt

Keresés

Akadálymentes honlap

akadalymentes

Belépés

Hírlevél

Oldalainkat 134 vendég és 0 tag böngészi